Bar & Restaurant

Meny

Gjithçka që ju duhet është dashuri dhe ushqim!

Mëngjesi

 • Morning Creps

  2.00€
  (Crepe me Nutella /Djath ose Xhem shtëpie)
 • Llokuma

  2.00€
  (Nutella /Djath ose Xhem shtëpie)
 • Omlet natyral

  2.50€
  (Vezë të fërguara, sallatë sezonale)
 • Omlet me Përshutë

  3.00€
  (Vezë të fërguara me përshutë sallatë sezonale)
 • Omlet me Djath

  3.00€
  (Vezë të fërguara me djath, sallatë sezonale)
 • Omlet Vegjetarian

  3.00€
  (Vezë të fërguara me perime, sallatë sezonale)
 • Omlet Mix

  3.50€
  (Vezë të fërguara me suxhuk, përshutë, këpurdha të freskëta, sallatë sezonale)
 • Mengjes " Diona"

  4.00€
  (vezë në sy, bukë të thekur, djath, llokume, nutella, Fresh Orange Juice)
 • Mengjes " si nshpi"

  5.00€
  (Omlet, 2 pallaqinka, suxhuk shtëpie, përshutë viçi, ajvar, xhem ,djath vendor, tranguj domate, fruta sezonale, 1 gotë qumësht, espresso)

Sallata

 • Sallatë e Gjelbër

  2.00€
  (Sallatë e gjelbër, tranguj)
 • Sallatë Mikse

  2.50€
  (Sallatë e gjelbër, tranguj, domate, speca, karrota, qepë, misër, ullinj)
 • Sallatë Shope

  2.50€
  (Domate, tranguj, speca, karrota, ullinj, djath)
 • Sallatë Qobane

  2.50€
  (Tranguj, domate qepë, speca, ullinj, djath)
 • Sallatë Tuna

  3.50€
  (Sallatë e gjelbër, domate, tranguj, karrota, qepë, specë, misër ullinj, tuna)
 • Sallatë Pule

  3.50€
  (Sallate e gjelbër, domate, tranguj, karrota, misër, specë, ullinj, mish pule)
 • Sallatë Rukolla

  4.00€
  (Rukolla, djath, parmesan, domate, tranguj, arra)
 • Sallatë Diona

  5.00€
  (Sallatë e gjelbër, rucola, domate, tranguj, karrota, specë, misër, ullinj, mish pule, pemë, sezonale)

Supat

 • Supë Pule

  2.00€
  (Mish i pulës me supë)
 • Supë me Perime

  2.00€
  (Mix perimesh perime stinore)
 • Supë me Domate

  2.00€
  (Salcë domatesh, krem ajke, Gin)
 • Supe me Mish Viqi

  2.50€
  (Mish Viçi dhe perime)

Antipasta

 • Brusketa

  2.00€
  (Bukë e rreshkur me domate të freskëta, basilik, hudhër, rigon vaj ulliri)
 • Brusketa Diona

  2.50€
  (Buke e rreshkur me domate, djath Rugove, rukolla, hudhër, vaj ulliri)
 • Bukë Pogaçe

  3.00€
 • Bukë Misri

  3.00€
 • Perime të Fërguara

  3.00€
 • Djath Shtëpie me Vaj Ulliri

  (100g)
  2.50€
 • Speca ne Tavë

  3.00€
  (Të fërguara me mazë fshati)
 • Chicken Fingers

  3.00€
  (Mish pule, pomfrit, salcë e bardhë dhe salcë e kuqe)
 • Antipastë Diona

  5.00€
  (Përshutë viçi e tymosur, specë, djath shtëpie, suxhuk bosne, parmesan)
 • Suxhuk shtëpie në tavë

  4.00€
  (Suxhuk shtëpie, mazë fshati, bukë pogaçe, djath shtëpie)
 • Meze e Ftohtë(e mesme/e madhe)

  8.00/15.00€
  (mish i thatë, suxhuk bosne, parmesan, djath, ullinj, domate, brusketa, perime)
 • Meze e nxehtë(e mesme/e madhe)

  10.00/18.00€
  (mish pule, mish viçi, chicken fingers, perime të fërguara, ullinj, djath, spec turshi)
 • Meze me Ramstek

  32.00€
  (1kg Ramstek ne skarë me qepë të fërguara, djath shtëpie)
 • Meze me Biftek

  45.00€
  (1kg biftek ne skarë me qepë të fërguara, perime, djath shtëpie)
 • Paragjellë tradicionale DIONA

  12.00€
  (Për 2 persona)

Hamburger & Sendviç

 • Hamburger

  2.50€
  (Qofte viçi, tranguj, domate, sallatë, vezë, salcë hamburgeri)
 • Hamburger Tradicional

  3.00€
  (Qofte viçi, tranguj, domate, sallatë, vezë, salcë hamburgeri, pomfrit)
 • Hamburger me Djath

  3.50€
  (Qofte viçi, tranguj, domate, sallatë, kaçkavall, vezë, salcë hamburgeri, pomfrit)
 • Hamburger Double "Diona"

  5.00€
  (Qofte viçi, tranguj, domate, djath shtëpie, vezë salcë hamburgreri, pomfrit)
 • Chicken Burger

  3.00€
  (Mish pule, tranguj, domate, sallatë, djath, salcë hamburgeri, pomfrit)
 • Chicken Burger "Diona"

  4.00€
  (Gjoks pule i marinuar në prezlle, djath shtëpie, sallatë, tranguj, domate, salcë "Diona")
 • Sendviç Përshutë

  2.50€
  (Përshutë, tranguj, domate, sallatë e gjelbër, djath, salcë sendviçi)
 • Sendviç Tuna

  3.00€
  (Mish peshku tuna me speca, misër, sallatë e gjelbër, salcë sendviçi)
 • Sendviç „Ylli“

  3.00€
  (Mish pule, domate, sallat e gjelbër, djath, majonez, salcë sendviçi)

Rizoto

 • Rizoto me Perime

  3.00€
  (Oriz, perime sezonale të fërguara)
 • Rizoto me copëza Pule dhe Perime

  3.50€
  (Oriz, mish pule, perime sezonale)
 • Rizoto me copëza Bifteku dhe Perime

  5.00€
  (Oriz, copëza bifteku, perime sezonale)
 • Rizoto me Fruta Deti

  8.00€
  (Oriz, fruta deti, domatina dhe karkaleca, salcë me verë të bardhë)

Pasta në furrë

 • Makarona Napoli

  4.00€
  (Salcë domatesh, krem pana, djath kaqkavall)
 • Makarona Boloneze

  4.50€
  (Boloneze, krem pana, djath kaqkavall)
 • Makarona ne furre

  5.00€
  (Copza Bifteku, perime te freskta, djath kaqkavall)
 • Lasagne

  5.00€
  (Boloneze, krem sos i bardhë, djath, kaçkavall)
 • Lasagne Vegjetariane

  5.00€
  (Salcë domatesh, krem sos i bardhë, djath kackavall, perime)

Pasta

 • Shpageta Aglio e Olio

  3.50€
  (Vaj ulliri, specë e djegës, hudher magdanoz)
 • Shpageta Napoli

  3.50€
  (salcë domate, vaj ulliri, hudhër majdanoz)
 • Makarona Arrabiata

  3.50€
  (Sos domatesh, spec i djegës, hudhër, magdanoz, vaj ulliri)
 • Makarona Vegetariana

  4.00€
  (Salcë domate, pana, perime sezonale, vaj ulliri, hudhër, magdanoz)
 • Makarona Boloneze

  4.00€
  (Salcë domatesh mish i bluar viçi)
 • Shpageta Carbonara

  4.00€
  (Krem sos pana, përshutë, vezë, vaj ulliri, parmesan)
 • Shpageta „ Al Pesto“

  4.00€
  (Spageta me pesto, krem pana, dhe parmesan)
 • Makarona me Mish Pule & Këpurdha

  4.00€
  (Mish pule, qepe, këpurdha të freskëta, krem pana,domatina, vaj ulliri, magdanoz)
 • Shpageta me Tuna

  5.00€
  (Sos domate peshk tuna)
 • Tagliatelle Diona

  5.00€
  (Mish pule, spinaq, hudhër, krem pana, vaj ulliri, magdanoz)
 • Makarona me Salmon

  7.00€
  (Salmon, sos domatesh, krem pana, vaj ulliri, magdanoz)
 • Shpageta me Fruta Deti dhe Karkaleca

  8.00€
  (Domate të freskëta, fruta deti, verë e bardhë, karkaleca, vaj ulliri, hudhër magdanoz)

Pizza

 • Pizzabrot

  2.50€
  (vaj ulliri, hudher)
 • Margarita

  (e vogel/e madhe)
  2.50/3.50€
  (Sos domatesh, djath, origano)
 • Samun me suxhuk

  2.50€
  (Samun me suxhuk shtëpie, djath, vezë)
 • Përshutë

  (e vogel/e madhe)
  2.50/4.00€
  (Sos domatesh, djath, përshutë, origano)
 • Suxhuk Shtëpie

  (e vogel/e madhe)
  3.00/4.50€
  (Sos domatesh, djath, qepë, speca dhe suxhuk shtëpie, origano)
 • Arrabiata

  (e mesme/e madhe/famljare)
  3.50/4.50/12.00€
  (Sos domatesh, sallam pikant, speca, djath, origano)
 • Vegjetariane

  (e mesme/e madhe/famljare)
  3.50/4.50/13.00€
  (Sos domatesh, djath, perime sezonale, origano)
 • Fungi

  (e mesme/e madhe/famljare)
  3.50/4.50/12.00€
  (Sos domatesh, djath, këpurdha të freskëta, origano)
 • Shpisë

  (e mesme/e madhe/famljare)
  3.50/5.00/14.00€
  (Sos domatesh, djath, këpurdha të freskëta, përshutë, salam, Origano)
 • Tuna

  (e mesme/e madhe/famljare)
  4.00/5.00/14.00€
  (Sos domatesh, djath, tuna, qepë, origano)
 • Pogaçe

  (e mesme/e madhe/famljare)
  3.50/4.50/14.00€
  (djath, kajmak, spec, djath shtëpie, origano)
 • Bologna

  (e mesme/e madhe/famljare)
  3.50/4.50/14.00€
  (Sos bolonese, djath, vezë, origano)
 • Rucola

  (e mesme/e madhe/famljare)
  4.00/5.00/15.00€
  (Sos domatesh, djath, rukola, djath parmesan, origano)
 • Diona

  (e mesme/e madhe/famljare)
  4.00/5.00/15.00€
  (Sos domatesh, djath, mish pule, specë, spinaq, origano)
 • Sulltan

  4.00€
  (sos domatesh, djath, përshutë, këpurdha të freskëta, suxhuk shtëpie)
 • Calzone

  4.00€
  (e mbyllur, sos domatesh, djath, përshut, këpurdha të freskëta, salamë bosnje, origano)
 • Pizza me përshutë e thatë

  6.00€
  (e mbyllur, sos domatesh, djath, përshut, këpurdha të freskëta, salamë bosnje, origano)
 • Pizza Lili

  (e mesme/famljare)
  6.00/16.00€
  (Ajkë, djath, qepë, copëza bifteku)
 • Pizza e vogëL

  (Të gjitha llojet e pizza-ve të vogëla)
  2.50€
  (Sos domatesh, djath, këpurdha të freskëta, salamë, origano)

Mish Viçi

 • Qofte tradicionale

  3.50€
  (2 qofte, sallata, pomfrit, bukë e nxehtë)
 • Qofte shtëpie në tavë

  4.50€
  (Qofte, mazë fshati)
 • Muskuj ne Tavë

  7.00€
  (Mish vici,Perime sezonale, patate, salce mishi)
 • Skënderbeg me Mish Viçi

  8.00€
  (Perime sezonale, patate)
 • Grill Mix

  8.00€
  (Ramstek, mish pule, qofte, perime sezonale, patate)
 • Rasmtek 250g

  8.00€
  (Perime sezonale,pomfrit)
 • Ramstek Mediteran

  9.00€
  (Ramstek, këpurdha të freskëta, perime sezonale, specë)
 • Scalopine me Verë të Bardhë

  9.00€
  (Mish viçi, me salcë vere të bardhë, magdonoz, pomfrit)
 • Berxoll "Diona"

  9.00€
  (Ramstek, mish i thatë i tymosur, crem panna, këpurdha, balsamico)
 • Diona Mix Grill

  10.00€
  (Mish ne avull, ramstek, mish pule, qofte, perime sezonale, oriz)
 • Biftek Mediteran

  10.00€
  (Copëza bifteku, këpurdha të freskëta, perime sezonale, salcë pikante)
 • Ramstek "Chef"

  10.00€
  (Ramstek, salcë demiglas, qepë të fërguara, patate)
 • Biftek Natural

  (250g) / (400g)
  13.00/18.00€
  (Perime sezonale, patate me rosmarinë)

Mish Pule

 • Copëza Pule

  5.00€
  (Mish pule copëza, krem pana, salce domate,hudhër, mazë fshati, oriz, majdanoz)
 • Mish Pule në Skarë

  4.00€
  (Mish pule ne skarë, pomfrit)
 • Mish Pule në Skarë ½

  3.00€
  (Mish pule ne skarë, pomfrit)
 • Cordon Bleu

  5.50€
  (Gjoks pule, në prezlle e mbushur me kaqkavall dhe mish i thatë)
 • Shnicell Vjenese

  5.00€
  (Mish pule i marinuar në prezlle, vezë, limon pomfrit)
 • Chicken Curry

  5.00€
  (Gjoks pule, sos curry, oriz, pomfrit)
 • Skënderbeg me Gjoks Pule

  6.00€
  (Mish pule, përshutë, perime sezonale, pomfrit)
 • Mish Pule Mediteran

  6.00€
  (mish pule me perime, salce dhe oriz)
 • Parmigiano me Mish Pule

  7.00€
  (Mish pule i marinuar në prezlle i mbuluar me kaqkavall, salcë domate dhe shpageta me parmesan)
 • Mish Pule me Këpurdha të freskëta

  7.00€
  (Mish pule ne skarë, krem pana, crem balsamico, këpurdha të freskëta, oriz)

Peshk

 • Troftë në Zgarë

  6.00€
  (Perime sezonale, patate)
 • Fileto Troftë në Zgarë

  7.00€
  (Peshk trofte e filetuar, oriz, hudhër, perime sezonale, patate)
 • Levrek në Zgarë

  8.00€
  (Perime, patate, sallatë)
 • Salmon me Arra dhe Tagliatelle

  13.00€
  (Peshk salmom, arra, tagliatelle)
 • Karkaleca deti me salcë verë të bardhë

  16.00€
  (Karkaleca, salcë me verë të bardhë, hudhër, majdanoz, e servuar me patate në furrë )

Extra

 • Pomfrit

  1.00€
 • Pomfrit me djath

  1.50€
 • Këpurdha të freskta

  1.50€
 • Proshutë e tymosur 100g

  3.00€
 • Jogurt

  1.00€
 • Ajvar

  1.00€
 • Ullinjë

  0.50€
 • Peperoni

  0.50€
 • Vezë në Sy

  0.50€
 • Pallaqink

  0.70€
 • Kikirika

  1.00€
 • Bukë e nxehtë

  0.50€
 • Djath shtëpie 50g

  1.00€
 • Mjaltë

  0.50€
 • Proshutë e thatë 100g

  3.00€
 • Sos

  0.50€
 • Karkalec(copa)

  2.00€

Akullore & Desert

 • Akullore 1 topth

  0.70€
 • Banana Split

  3.50€
  (Banane, akullore vanilla & çokollat & dredhëz)
 • Frutti di Bosco

  3.50€
  (Fruta mali, akullore boronice, akullore dudi, akullore vanill, shlag)
 • Akullore Diona

  4.50€
  (Fruta tropikal, akullore vanill, straçiatell, dredhëz banane, çokolad shlag)
 • Tortë Shtëpie

  1.50€
 • Tortë me cokolate

  2.00€
 • Sheqerpare

  1.00€
 • Kadaif

  1.50€
 • Trileqe

  1.50€
 • Torte „Biscuit“

  1.50€
 • Hagjimakull

  1.50€
 • Portokall Kek

  1.50€
 • Zall Torte

  2.00€
 • Oreo Torte

  2.00€
 • Panna Cotta

  2.00€
 • Sallatë me fruta

  4.00€

Pijet e Ngrohta

 • Espresso

  0.70€
 • Espresso Doppio

  (Double)
  1.00€
 • Makiato

  e vogël / madhe
  0.80€
 • Kafe Amerikane

  0.80€
 • Latte Macchiato

  1.50€
 • Capuccino

  1.50€
 • Espresso Bayles

  2.00€
 • Forum Caffe

  0.80€
 • Ness Cafe Vanilla

  0.80€
 • Ness Caffe Classic

  0.80€
 • Bambi

  0.70€
 • Çokollatë e nxehtë

  2.00€
 • Çaj

  0.70€
 • Çaj i zi

  0.70€

Cocktails

 • Aperol Spritz

  3.00€
  (Ujë mineral, Aperol, Prosecco)
 • Campari Orange

  3.00€
  (Campari, lëng portokall)
 • „Somer Dreams“

  3.50€
  (Diona Mystery)
 • Gin Tonic

  3.00€
 • Vodka Lemon

  3.00€
 • Martini Shweps Tonic

  3.50€
 • Jacky Cola

  3.50€
 • Mojito

  3.50€
  (Bacardi, limette sirup i embël, menta, ujë mineral)
 • Hugo Spritz

  4.00€
  (Lëng shtogu, prosecco limette, ment)
 • Disssarono Cocktail

  4.00€
 • Amaretto Sour

  4.00€
  (Amaretto, lëng portokalli)
 • Jäger Bomb

  5.50€
  (Jegermeister, Redbull)
 • Margarita „Tekilla“

  6.00€
  (Tekilla, Bacardi, limon, krypë)

Pa Alkool

 • Cocktail „Somer Dreams“

  3.00€
  (Diona Mystery)
 • Smothie Mix

  3.00€
  (Boronicë, banane, gjalp, kikiriku, yogurt)
 • Diona Mix

  3.50€
  (Mjedrra, portokall, mjaltë, jogurt)

Birra

 • Birra Peja Pilsner 0,33L

  1.00€
 • Birra Peja Kriegel 0,3L

  1.00€
 • Birra Panashe Kriegel 0,3L

  1.50€
 • Birra Peja Kriegel 0,5L

  1.50€
 • Birre Panashe Kriegel 0,5L

  1.50€
 • Birra Lasko 0,25L

  1.50€
 • Birra Heineken 0,25L

  2.50€

Pijet Alkoolike

 • Raki Molle

  1.00€
 • Raki Kumbulle

  1.00€
 • Raki Molle me mjaltë

  1.50€
 • Raki Ftoni

  2.00€
 • Raki Dardhe Williamova

  2.50€
 • Grappa me Mjalt

  3.00€
 • Grappa Riserva

  3.50€
 • Ramazzoti

  2.00€
 • Fernet Branca

  2.00€
 • Jegermeister

  2.50€
 • Amaro del Capo

  2.50€
 • Limoncello

  2.00€
 • Sambuca

  2.00€
 • Amaretto

  2.00€
 • Baileys

  2.50€
 • Skenderbeu

  1.00€
 • Stock

  1.00€
 • Verak

  1.50€
 • Verak Riserva

  3.00€
 • Vecchia Romagna

  2.00€
 • Gordons

  2.00€
 • Badell

  1.00€
 • Bacardi

  2.00€
 • Malibu

  2.00€
 • Skyline

  2.00€
 • Ballantine's

  2.00€
 • Jack Daniels

  2.50€
 • Jeam Beam

  2.50€
 • Chivas Regal

  3.50€
 • Vodka Smirnoff

  1.50€
 • Vodka Absolut

  2.50€
 • Raki Rrushi

  1.00€

Prosecco & Champagne

 • Prosecco Valdo Marca Oro 0.20l

  6.00€
 • Moscato Spumante 0.75l

  15.00€
 • Prosecco Valdo Marca Oro 0.75l

  18.00€