Diona Caffe Bar & Resturant

Ushqimi ynë popullor

Menyja e ushqimeve të kategorisë më të mirë

Keni nevojë për ushqim të veçantë? Porosit Tani

Diona Caffe

Bar dhe restorant modern me pije dhe ushqime të shijshme.

Diona Caffe është një bar dhe restorant që ofron një përvojë të veçantë për klientët e saj. Ndodhet në një ambient të këndshëm dhe të rehatshëm, duke ofruar një menu të larmishme me pije dhe ushqime të shijshme. Ky vend është i përshtatshëm për të kaluar kohën me miq, për të shijuar një kafe të mirë ose një vakt të plotë. Atmosfera e ngrohtë dhe shërbimi miqësor e bëjnë Diona Caffe një zgjedhje të shkëlqyer për çdo rast.

"Diona Caffe: Elegancë dhe Shije"

Diona Caffe: Bar dhe restorant elegant, që ofron pije dhe ushqime të shijshme në një ambient modern dhe të ngrohtë. Mirësevini!

Orari i punës

Shijoni ushqimet tona nga 7 ditë në javë

E Hënë – E Premte…….07:00-00:00

Të shtunën……………..07:00-00.00

E diel……………..07:00-00.00

Tabela e rezervimit

Bëni një Rezervim

Rezervoni në Diona Caffe: Shijoni pije dhe ushqime në një ambient elegant dhe të ngrohtë. Mirësevini!

    Rishikimet e ushqimeve

    Komentet të klientëve