Mirë se vini! Staf profesional Pije me shije! Cilësia është tradita jonë
Mirë se erdhet në

Diona Caffe Bar & Restaurant

I vendosur në zemër të Deçanit, buzë Bjeshkëve të Nemuna, Diona Caffe Bar & Restaurant ofron një shërbim cillësor dhe ambient të mrekullueshëm, i përshtatshëm për të gjitha moshat. Ekskluziv në pamje dhe në mikpritje, lokali ynë bëhet vendi më i dashur për familjet tuaja. Themeluar më 19 korrik 2019, Diona Caffe vjen me misionin për të sjellë risi, kreativitet dhe shije të ndërthurur si asnjëherë më parë në Deçan. Duke gërshetuar tradicionalen me modernen, vendoren me ndërkombëtaren, të thjeshten me kompleksen, bëhet nje vend qe vlen për tu vizituar. E pasur me kuzhine italiane, franceze dhe tradicionale, "Diona Caffe" ndërthur në vete një stil të veçant. Me një kantin verërash, italiane, franceze, vendore dhe regjionale, ju bën të ndiheni përtej asaj ku ndodheni. Me stafin mikpritës dhe profesionalizmin në punë, krijojmë një vend adekuat për të shijuar kohën me më të dashurit tanë dhe sjellim në Deçan standartin europian të gastronomisë!

Restaurant

Meny javore

Diona Caffe Bar & Restaurant ju ofron një meny speciale javore ku nga e Hëna në të Premte, duke filluar nga ora 11:00 deri në 14:00, mund të shijoni ushqimin tonë më të mirë me çmim të arsyeshëm dhe për kohë më të shpejtë. Për të gjithë ata që kohën e pauzës duan ta shfrytëzojnë sa më mirë dhe volitshëm kjo është menyja adekuate. Duke përfshuirë në çmim edhe sallatën e freskët dhe shijen e espresit italian, kjo meny ju ofron atë çka ju duhet për çdo drekë!

Klientet

Testimonials

Rezervime

Të gjitha ushiqmet sipas porosisë mund ti merrni me vete
Oferte Ditore per Dreke
E HËNË DERI TË PREMTEN nga ora 11:00 deri 14:00
Orari i Punës
E hënë deri të dielen 07:00- 23:00 (kuzhina nga Ora 07:00 - 22:30)
tel: 049 180 180
Sheshi "Mentor Tolaj" QT "Centrum" pn,
51000 Deçan