Rizoto me Fruta Deti

8.00

Category:

(Oriz, fruta deti, domatina dhe karkaleca, salcë me verë të bardhë)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rizoto me Fruta Deti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *