I vendosur në zemër të Deçanit, buzë Bjeshkëve të Nemuna, Diona Caffe Bar & Restaurant ofron një shërbim cillësor dhe ambient të mrekullueshëm, i përshtatshëm për të gjitha moshat.

Na ndiqni

049 180 180

dionacaffe.ks@gmail.com

Sheshi Mentor Tolaj
51000 Deçan